Az ír miniszterelnök letaszította Trudeau-t a kreténzokni-trónról

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Képet posztolt ír kollégájával, a posztját nemrég elfoglaló taoiseach (ez az ír miniszterelnök titulusa) Leo Varadkarral folytatott kétoldalú találkozójáról Justin Trudeau kanadai miniszterelnök.

De a világ ennyit látott csak belőle:

Amit nem jelent mást, mint hogy az indiai származású, melegségét nyíltan vállaló Varadkar tudatosan rákészülve lenyomta hazai pályán Justin Trudeau-t, az eddigi hülyezokni-királyt. Csak meg ne lássa Plankó Gergő!

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.