Monoton közleményfelolvasás után Orbán gazolni kezdett a Vigadó előtti járdán

életmód
2017 július 05., 07:26
comments 396

A miniszterelnök Facebook-oldalára került fel az a halk zeneszóval a háttérben kicsit termelési riport hangulatú videó, amiben Orbán monoton hangon összefoglalja, miről egyeztetett a Budapestre látogató egyiptomi elnökkel. 

link Forrás

Pár napja jelent meg az a videó a miniszterelnöki Facebook-oldalon, amin az volt látható, hogy Orbán véletlenül összefutott Dzsudzsák Balázzsal. Akkor azt mondtuk, hogy rég lehetett ennyire lelkesnek látni valahol Orbánt. Na ez a videó ennek a tökéletes ellentéte, valószínűleg a legtöbb néző el se jutott az első percig benne, amikor az egyetlen váratlan jelenet történik: hirtelen odalesz a zenei aláfestés, abbamarad Orbán monoton közleményfelolvasása is, és a miniszterelnököt látni csak, amint gazolni kezd a Vigadó épülete előtt. 

link Forrás

Hát ez van. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.