Riporter és interjúalany ilyen jól még nem viselte, hogy beszélgetés közben lehányták őket

A KTLA riportere, Wendy Burch egy július 4-i, futásból, vedelésből és evezésből álló ünnepi triatlonversenyről tudósított Los Angelesből, akkor történt ez a meglehetősen gyomorforgató jelenet: 

A Mashable cikke szerint az egyik versenyzőnek valószínűleg sok volt a versenyzés, a sörök és a napfény kombója együtt. A felvételek később mutattak egy fiatal nőt is, aki szemmel láthatólag rosszul lett a helyszínen. 

A hányás nagy része amúgy a versenyzőre jutott, de egy része Burchra is továbbfröccsent. 

Ami még ennél is bizarrabb, hogy a felső felvételen a helyszíni kamera képét lehet látni, a tévében viszont a hányás pillanatában egy technikai hiba miatt beakadt a kép, így visszakapcsoltak a studióban ülő, döbbent és teljesen lefagyott műsorvezetőkre. Burchnak viszont erről fogalma se volt, továbbra is azt hitte, hogy élőben megy, és eszerint kezelte tovább a dolgokat.

A riporter mesélt arról is, hogy miután hazament, vett egy nagy zuhanyt és lefeküdt aludni. Mire felébredt, döbbenten látta a rengeteg üzenetet, amit kapott, és a rengeteg posztot, ami a jelenetről szól. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.