Riporter és interjúalany ilyen jól még nem viselte, hogy beszélgetés közben lehányták őket

baleset
2017 július 05., 13:08

A KTLA riportere, Wendy Burch egy július 4-i, futásból, vedelésből és evezésből álló ünnepi triatlonversenyről tudósított Los Angelesből, akkor történt ez a meglehetősen gyomorforgató jelenet: 

link Forrás

A Mashable cikke szerint az egyik versenyzőnek valószínűleg sok volt a versenyzés, a sörök és a napfény kombója együtt. A felvételek később mutattak egy fiatal nőt is, aki szemmel láthatólag rosszul lett a helyszínen. 

A hányás nagy része amúgy a versenyzőre jutott, de egy része Burchra is továbbfröccsent. 

Ami még ennél is bizarrabb, hogy a felső felvételen a helyszíni kamera képét lehet látni, a tévében viszont a hányás pillanatában egy technikai hiba miatt beakadt a kép, így visszakapcsoltak a studióban ülő, döbbent és teljesen lefagyott műsorvezetőkre. Burchnak viszont erről fogalma se volt, továbbra is azt hitte, hogy élőben megy, és eszerint kezelte tovább a dolgokat.

link Forrás

A riporter mesélt arról is, hogy miután hazament, vett egy nagy zuhanyt és lefeküdt aludni. Mire felébredt, döbbenten látta a rengeteg üzenetet, amit kapott, és a rengeteg posztot, ami a jelenetről szól. 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.