"Nem félek egy nőt megütni" - fenyegette a biztonsági őr a Ligetben a Heti Napló riporterét

Benyó Rita, az ATV-s Heti Napló riportere becsületsértés és rágalmazás miatt feljelenti azt a biztonsági őrt, aki a Ligetben, a jövő héten kezdődő úszóvébé helyszínén verbálisan fenyegette. A biztonsági őr Benyó operatőrét tettleg is bántalmazta, de ő egyelőre még nem döntötte el, hogy tesz-e jogi lépéseket. Benyót tettleges bántalmazás nem érte, ezért csak a verbális agresszió miatt tesz feljelentést.

Őt azzal fenyegette az amúgy civil öltözetet viselő férfi, hogy "nem félek egy nőt megütni". Persze megkapta azt is, hogy "kussolsz, kurva". Operatőrének, akit meg is rángattak, meg azt kiabálta, hogy "menjél innét, te csicska, mert szétbaszlak". Benyó jelezte, hogy hívja a rendőröket. "Hívjad a rendőröket, te, és szopd le őket" - válaszolta erre a civil öltözetet viselő férfi Benyó elmondása alapján.

A stáb értesítette a közelben lévő rendőröket, de mire visszaértek a helyszínre, az erőszakoskodó férfi eltűnt, az építkezést őrző biztonsági emberek pedig letagadták, hogy ismernék a civilruhás támadót. Benyó szerint cinikusan még azt is hozzátették, hogy "biztos egy ligetvédő volt".

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.