Tupac azért hagyta ott Madonnát, mert fehér

szerelem
2017 július 06., 08:18
comments 137

Két éve derült ki, hogy Madonna 1992 körül találkozgatott a rapperrel. Most a TMZ nyilvánosságra hozott néhány részletet abból a 1995-ös levélből, amit Tupac Madonnának írt a börtönből. Ebben Tupac azzal magyarázza a hirtelen szakítást, hogy Madonna fehér. 

photo_camera Fotó: Photo12

Ahogy írta, ha Madonnát látják egy fekete férfival, akkor az nem veszélyeztetné a karrierjét, sőt csak még nyitottabbá és izgalmasabbá tenné. Viszont a saját korábbi megítélése miatt Tupac attól tartott, hogy a rajongói fele otthagyná, ha kiderülne, hogy egy fehér nővel jár. Tupac persze hozzátette, hogy sosem akarta megbántani Madonnát.

Később arra kérte az énekesnőt, vegye úgy a korábbi álláspontját, mint egy olyan srácét, akinek korábban nem nagyon volt tapasztalata extrémhíres szexszimbólumokkal. 

A levél végén felajánlotta Madonnának a barátságát, és felajánlotta, hogy ha még érdekli a dolog, akkor szívesen beszélne vele. 

A levelet július végén árverésre bocsátják. A kikiáltási ára: 100 ezer dollár. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.