A 49-es villamoson már taposhat is a vigyorgó Soros Györgyön

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Minden eddiginél súlyosabb képet küldött az új kormányzati plakátkampányról olvasónk.

Már Soros-padlómatricán is taposhatunk a 49-esen

írta, és a mellékelt fotón tényleg az látszik, hogy a villamos padlóján, a lépcsőnél van leragasztva két nagy méretű Soros György matrica a szokásos, „Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén” szöveggel.

Tehát még egyszer, így:

Ha valaki belenagyít a képbe, akkor látszanak a matricákon a cipőnyomok, és a villamos belseje is tükröződik rajta egy kicsit.

Egyébként ez az a kampány, ami Lázár János főminiszter szerint NEM Soros György személye ellen irányul.

Megkerestük a kormányzati propagandát irányító Rogán Antal miniszter irodáját, hogy szándékos-e ez a Soros tapostató formátum, vagy esetleg valami félreértés történt, és máshová képzelte el a matricákat Magyarország kormánya. Amint választ kapunk tőlük, azt közölni fogjuk.

Ha ön is látott már hasonlót, akkor küldje el a megirom@444.hu emailcímre!  

UPDATE 17:47

A Kormányzati Tájékoztatási Központ azt állítja, „eddig sem, és a jelenlegi kampány során sem rendelt padlón elhelyezhető hirdetéseket.” Arra, hogy a matricák hogyan kerültek a 49-es villamos padlójára, nem adtak magyarázatot.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.