A 49-es villamoson már taposhat is a vigyorgó Soros Györgyön

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Minden eddiginél súlyosabb képet küldött az új kormányzati plakátkampányról olvasónk.

Már Soros-padlómatricán is taposhatunk a 49-esen

írta, és a mellékelt fotón tényleg az látszik, hogy a villamos padlóján, a lépcsőnél van leragasztva két nagy méretű Soros György matrica a szokásos, „Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén” szöveggel.

Tehát még egyszer, így:

Ha valaki belenagyít a képbe, akkor látszanak a matricákon a cipőnyomok, és a villamos belseje is tükröződik rajta egy kicsit.

Egyébként ez az a kampány, ami Lázár János főminiszter szerint NEM Soros György személye ellen irányul.

Megkerestük a kormányzati propagandát irányító Rogán Antal miniszter irodáját, hogy szándékos-e ez a Soros tapostató formátum, vagy esetleg valami félreértés történt, és máshová képzelte el a matricákat Magyarország kormánya. Amint választ kapunk tőlük, azt közölni fogjuk.

Ha ön is látott már hasonlót, akkor küldje el a megirom@444.hu emailcímre!  

UPDATE 17:47

A Kormányzati Tájékoztatási Központ azt állítja, „eddig sem, és a jelenlegi kampány során sem rendelt padlón elhelyezhető hirdetéseket.” Arra, hogy a matricák hogyan kerültek a 49-es villamos padlójára, nem adtak magyarázatot.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.