A 49-es villamoson már taposhat is a vigyorgó Soros Györgyön

POLITIKA
2017 július 07., 12:59
comments 215

Minden eddiginél súlyosabb képet küldött az új kormányzati plakátkampányról olvasónk.

Már Soros-padlómatricán is taposhatunk a 49-esen

írta, és a mellékelt fotón tényleg az látszik, hogy a villamos padlóján, a lépcsőnél van leragasztva két nagy méretű Soros György matrica a szokásos, „Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén” szöveggel.

Tehát még egyszer, így:

Ha valaki belenagyít a képbe, akkor látszanak a matricákon a cipőnyomok, és a villamos belseje is tükröződik rajta egy kicsit.

Egyébként ez az a kampány, ami Lázár János főminiszter szerint NEM Soros György személye ellen irányul.

Megkerestük a kormányzati propagandát irányító Rogán Antal miniszter irodáját, hogy szándékos-e ez a Soros tapostató formátum, vagy esetleg valami félreértés történt, és máshová képzelte el a matricákat Magyarország kormánya. Amint választ kapunk tőlük, azt közölni fogjuk.

Ha ön is látott már hasonlót, akkor küldje el a megirom@444.hu emailcímre!  

UPDATE 17:47

A Kormányzati Tájékoztatási Központ azt állítja, „eddig sem, és a jelenlegi kampány során sem rendelt padlón elhelyezhető hirdetéseket.” Arra, hogy a matricák hogyan kerültek a 49-es villamos padlójára, nem adtak magyarázatot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.