A képek alapján azt gondolnád, hogy ez lehetett Angela Merkel legnehezebb napja

A hamburgi G20 csúcs Angela Merkel német kancellár nagy pillanata is lehetett volna. A Pew Research a csúcstalálkozó előtt közzétett, a G20 országai közül 17-ben, plusz néhány, a csoporthoz nem tartozó, de befolyásos országban végzett felmérése szerint például az országok többségében a közvélemény inkább őrá hallgatna világpolitikai kérdésekben, semmint Donald Trump amerikai elnökre.

Vendéglátóként felérhetett volna a csúcsra a világpolitikában. Ehhez képest a csúcson készült képek alapján élete egyik legnehezebb napjaként emlékezhet majd erre a péntekre. Nézzék, hogy reagált valamire, amit Donald Trump mondott neki:

És ezen a felvételen legalább az arckifejezését titkolni tudta azzal, hogy egész fejét beletemette a tenyerébe. Bezzeg Putyin egyik mondatára már csak szemforgatással tudott reagálni, és pechjére pont kilépett előle az, aki addig takarta a kamerák elől. A felvétel alapján nem tiszta, hogy milyen nyelven beszéltek egymással - Putyin fiatal KGB-tisztként Németországban szolgált, tökéletesen beszél németül, az NDK-ban nevelkedett Merkel pedig beszél oroszul.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.