Csapdába ejtette Trump a South Parkot

tévé
2017 július 07., 09:07
comments 39

A South Park alkotói unják, hogy mindenki azon izgul, hogy a rajzfilmsorozat következő részében hogyan gúnyolják majd ki Donald Trumpot. Úgy érzik, hogy ezzel csapdába kerültek. 

Szerintük elképesztő nézettséget tudnának csinálni abból, ha minden újság azzal foglalkozna, hogy éppen hogyan mennek neki Trumpnak, csakhogy ők nem ilyen műsort akarnak, nem akarnak ennyire ráállni a politikai aktualitásokra, nem akarnak CNN-ebb lenni a CNN-nél. 

Trump a South Parkban
photo_camera Trump a South Parkban

Olyan rész már volt például, hogy Mr. Garrison azzal kampányolt, hogy falat épít a kanadai határra, de lassan tényleg leállnak ezzel a vonallal.

Vissza akarnak inkább térni a 20 éves sorozat gyökereihez, és kacagtató és kiborító gyerekeket akarnak bemutatni.

Az alkotók szerint egyébként Trump az ő módszereikkel nyerte meg az elnökválasztást, nevettetett és provokált, de rosszabb minőségben mint a South Park. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.