Csapdába ejtette Trump a South Parkot

tévé
2017 július 7., 9:07
comments 39

A South Park alkotói unják, hogy mindenki azon izgul, hogy a rajzfilmsorozat következő részében hogyan gúnyolják majd ki Donald Trumpot. Úgy érzik, hogy ezzel csapdába kerültek. 

Szerintük elképesztő nézettséget tudnának csinálni abból, ha minden újság azzal foglalkozna, hogy éppen hogyan mennek neki Trumpnak, csakhogy ők nem ilyen műsort akarnak, nem akarnak ennyire ráállni a politikai aktualitásokra, nem akarnak CNN-ebb lenni a CNN-nél. 

photo_camera Trump a South Parkban

Olyan rész már volt például, hogy Mr. Garrison azzal kampányolt, hogy falat épít a kanadai határra, de lassan tényleg leállnak ezzel a vonallal.

Vissza akarnak inkább térni a 20 éves sorozat gyökereihez, és kacagtató és kiborító gyerekeket akarnak bemutatni.

Az alkotók szerint egyébként Trump az ő módszereikkel nyerte meg az elnökválasztást, nevettetett és provokált, de rosszabb minőségben mint a South Park. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt