Csapdába ejtette Trump a South Parkot

A South Park alkotói unják, hogy mindenki azon izgul, hogy a rajzfilmsorozat következő részében hogyan gúnyolják majd ki Donald Trumpot. Úgy érzik, hogy ezzel csapdába kerültek. 

Szerintük elképesztő nézettséget tudnának csinálni abból, ha minden újság azzal foglalkozna, hogy éppen hogyan mennek neki Trumpnak, csakhogy ők nem ilyen műsort akarnak, nem akarnak ennyire ráállni a politikai aktualitásokra, nem akarnak CNN-ebb lenni a CNN-nél. 

Trump a South Parkban

Olyan rész már volt például, hogy Mr. Garrison azzal kampányolt, hogy falat épít a kanadai határra, de lassan tényleg leállnak ezzel a vonallal.

Vissza akarnak inkább térni a 20 éves sorozat gyökereihez, és kacagtató és kiborító gyerekeket akarnak bemutatni.

Az alkotók szerint egyébként Trump az ő módszereikkel nyerte meg az elnökválasztást, nevettetett és provokált, de rosszabb minőségben mint a South Park. (BBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.