Jobbik: A Fidesz kétes hírű transzvesztitákat népszerűsít

POLITIKA
2017 július 08., 10:31

A Jobbik az alábbi címmel adott ki közleményt a szombati Pride alkalmából:

Rossz hír a Fidesz-KDNP-nek: utoljára rendezhetik meg Budapesten a Pride-ot

Szerintük azért ez lesz az utolsó, mert megnyerik a 2018-as választást, és utána betiltják. "2018-tól nem fogjuk engedni, hogy az országban nyíltan családellenes megmozdulásokat rendezhessenek, a család intézményét pedig megóvjuk az ellene irányuló támadásoktól" - írják.

A Jobbik szerint a Fidesz uniós nyomásra bevezetheti a homoszexuálisok házasodását (bár ilyen ügyben az EU-nak nincs semmilyen hatásköre, és éppen a Fidesz tette bele az alkotmányba a meleg házasság tilalmát).

 "A magát nemzetinek és kereszténynek tartó Fidesz-KDNP kormány évről-évre asszisztál a megtartásához, ahelyett, hogy Budapest lakosságát megkímélnék a felfordulástól. Ez persze nem meglepő attól a kormánytól, amely propagandalapjaiban előszeretettel mutogat, televíziós csatornáin pedig népszerűsít kétes hírű transzvesztitákat" - írják még.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.