Időre elkészült a híd, amely összeköti a nemzeti vagyonkezelő vezetőjének épülő lakóparkját a Duna Arénával

A vizes vébé projektjei közé bekerült egy olyan híd is, amely pont a Szivek Norbert, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő elnökének érdekeltségeként épülő Danubio lakóparkot köti össze a vizes vébé helyszínével. A 424 millió forintért, a vizes vébé költségvetéséből épült biciklis- és gyalogos híd pont a lakópark bejáratához vezet. Nagyon nincs is más funkciója. 

Az egyik olvasónk képei alapján az építkezéshez vezető híd időre elkészült.

A Danubio projekt fejlesztője a Zahara Park Kft., aminek tulajdonosa a Lexan Holding Zrt. nevű cég. A Lexan az a Szivek-érdekeltségbe tartozó cég, amin a magánnyugdíjvagyonból kivett részvények is átfolytak. A Zahara és a Lexan is a Hercegprímás utca 12-ben van bejegyezve a Szivek-cégbirodalom többi darabjához hasonlóan, a végső tulajdonos(ok)ról annyit lehet tudni a létesítő okirat alapján, hogy Bolevácz Éva képviseli őt / őket – aki egyébként Szivek ügyvédjeként szokott fellépni. A másik tulajdonos pedig Bajor András Gyula, aki számtalan másik cégben volt együtt Szivekkel, vagy éppen váltotta őt tulajdonosként.

A közpénzből megépült híd valószínűleg csak arra lesz jó, hogy javítsa a még el sem készült lakópark megközelíthetőségét.