Arra ébredt a kolorádói tini, hogy egy medve szájában a feje és ropogtatja

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Sok dolog jó kávé helyett, de a legjobb talán az, ha az ember hetednapi adventista, egy nyári tábor önkéntese, és egy reggel arra ébred a Denvertől pár mérföldre található táborban, hogy valami furcsán hangosan ropog. Főleg akkor jó ez kávé helyett, ha az ember egy töredékmásodperc alatt realizálja, hogy a roporgást annak a medvének a homlokcsontjába mélyedő fogai okozzák, aki éppen a földön vonszolja az embert, hálózsákostul. 

A 19 éves Dylan, aki 12-13 éves gyerekekre vigyázott az erdei sátortáborban, reflexből ütni-verni kezdte a fejét a szájában tartó feketemedvét, míg a felébredő társai kiabálással és csapkodással próbáltak segíteni, hogy az állat egyszer csak elengedje és elfusson. Dylannek pompás referencia volt az eset, mivel erdei túlélést tanít a táborban.

(via AP) 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.