Arra ébredt a kolorádói tini, hogy egy medve szájában a feje és ropogtatja

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Sok dolog jó kávé helyett, de a legjobb talán az, ha az ember hetednapi adventista, egy nyári tábor önkéntese, és egy reggel arra ébred a Denvertől pár mérföldre található táborban, hogy valami furcsán hangosan ropog. Főleg akkor jó ez kávé helyett, ha az ember egy töredékmásodperc alatt realizálja, hogy a roporgást annak a medvének a homlokcsontjába mélyedő fogai okozzák, aki éppen a földön vonszolja az embert, hálózsákostul. 

A 19 éves Dylan, aki 12-13 éves gyerekekre vigyázott az erdei sátortáborban, reflexből ütni-verni kezdte a fejét a szájában tartó feketemedvét, míg a felébredő társai kiabálással és csapkodással próbáltak segíteni, hogy az állat egyszer csak elengedje és elfusson. Dylannek pompás referencia volt az eset, mivel erdei túlélést tanít a táborban.

(via AP) 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.