Arra ébredt a kolorádói tini, hogy egy medve szájában a feje és ropogtatja

ÁLLAT
2017 július 10., 02:49
comments 59

Sok dolog jó kávé helyett, de a legjobb talán az, ha az ember hetednapi adventista, egy nyári tábor önkéntese, és egy reggel arra ébred a Denvertől pár mérföldre található táborban, hogy valami furcsán hangosan ropog. Főleg akkor jó ez kávé helyett, ha az ember egy töredékmásodperc alatt realizálja, hogy a roporgást annak a medvének a homlokcsontjába mélyedő fogai okozzák, aki éppen a földön vonszolja az embert, hálózsákostul. 

A 19 éves Dylan, aki 12-13 éves gyerekekre vigyázott az erdei sátortáborban, reflexből ütni-verni kezdte a fejét a szájában tartó feketemedvét, míg a felébredő társai kiabálással és csapkodással próbáltak segíteni, hogy az állat egyszer csak elengedje és elfusson. Dylannek pompás referencia volt az eset, mivel erdei túlélést tanít a táborban.

(via AP) 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.