Egy floridai nő, akit azért vittek be, mert a gyerekét fél órára a tűző napon álló kocsiban hagyta, a rendőrautóban arra panaszkodott, hogy túl meleg van

bűnügy
2017 július 10., 12:06
comments 248

A dél-daytonai rendőröket a múlt héten azért hívták ki egy Dollar General bolthoz, mert egy előtte, a tűző napon parkoló autóban hagytak egy gyereket. Az 5 éves gyerek egyedül volt a Hyundaiba zárva, és csak a sofőr melletti ablak volt lehúzva, illetve a sofőr melletti ülés ablaka résnyire volt kinyitva. A rendőrök szerint a gyerek idegesnek tűnt, és nagyon izzadt.

A rendőrautó fedélzeti kamerája vette fel a beszélgetést a rendőrök meg a tűzoltók és a 30 éves anyuka, Colleen Walker között. A nő elmondta, hogy nem volt 2 órán át a gyerek az autóban, csak kb. 12 percig, és amúgy is a kisfiú akart az autóban maradni.

Egy szemtanú, aki a rendőröket hívta, ellenben azt mondta, hogy a gyerek kb. 20 percig volt a forró kocsiban, és sírt meg üvöltött. Sőt, a boltvezető azt mondta a rendőröknek, hogy az anyuka közel 30 percig mászkált a boltban. A bolti kamerán is az látható, hogy Walker a 3 éves lányával kb. fél órán át vásárol.

Egy tűzoltó azt mondta, hogy a gyerek örülhet, hogy életben maradt, mert több esetük is volt már, amikor riasztották őket, és a csak 10-15 percre bezárt gyerek nem élte túl a pokoli hőséget. Walker kocsijában megmérték a hőmérsékletet, 42 Celsius-fok volt benne. A gyereknek az elsődleges vizsgálatok szerint nem esett komoly baja.

Walkert hanyagsággal vádolják, és börtönbe vitték, ahol 5000 ezer dolláros óvadékot állapítottak meg. Ha elítélik, akár 5 évet is kaphat.

Amikor bevitték, a nő a hátsó ülésen a rendőrök szerint arra panaszkodott, hogy túl meleg van, és kérte, hogy kapcsolják be a légkondit.

(WSBTV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.