Egyre komolyabb online kultusza van a köztévé korongrészegnek tűnő riporterének

INTERNET
2017 július 10., 06:25
comments 149

Ma derül ki, hogy kirúgja-e a köztévé az egy pillanat alatt egy nemzet szívét meghódító piásgyanús riporterét, a bajai halászléfesztiválról a lehető legadekvátabb módon bejelentkező Bencze Pétert, de az már most biztos, hogy a nagyközönség valóságos szeretethullámmal reagált az esetre.

Bencze mellett nemcsak Szebeni „Utálom, Amikor Ez A Kibaszott Híradó Átcsúszik Éjfél Utánra" István, az élő adásban való káromkodás miatt kirúgott exhíradós állt ki, hanem egyre több internetező is. 

Ha van fb-csoport, aminek a nevével egyet tudok érteni, akkor az a Ne rúgják ki Bencze Pétert

Itt végre nem egymás bántása, az okoskodás meg a fúrás megy, hanem adófizető civil emberek állnak ki egy minőségi szórakozást nyújtó szakemberért. 

Színt hozott a fesztivál tudósításába, nem sablonos volt! Aki eddig esetleg nem hallott az eseményről, most tudni fogja-kapcsolni! Szép volt, Peti!

- mondja egy csoporttag, akivel egyszerűen nem lehet nem egyetérteni. Reméljük közel a bajai díszpolgári cím is. Addig is:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt