Egyre komolyabb online kultusza van a köztévé korongrészegnek tűnő riporterének

INTERNET
2017 július 10., 06:25
comments 148

Ma derül ki, hogy kirúgja-e a köztévé az egy pillanat alatt egy nemzet szívét meghódító piásgyanús riporterét, a bajai halászléfesztiválról a lehető legadekvátabb módon bejelentkező Bencze Pétert, de az már most biztos, hogy a nagyközönség valóságos szeretethullámmal reagált az esetre.

link Forrás

Bencze mellett nemcsak Szebeni „Utálom, Amikor Ez A Kibaszott Híradó Átcsúszik Éjfél Utánra" István, az élő adásban való káromkodás miatt kirúgott exhíradós állt ki, hanem egyre több internetező is. 

Ha van fb-csoport, aminek a nevével egyet tudok érteni, akkor az a Ne rúgják ki Bencze Pétert

link Forrás

Itt végre nem egymás bántása, az okoskodás meg a fúrás megy, hanem adófizető civil emberek állnak ki egy minőségi szórakozást nyújtó szakemberért. 

Színt hozott a fesztivál tudósításába, nem sablonos volt! Aki eddig esetleg nem hallott az eseményről, most tudni fogja-kapcsolni! Szép volt, Peti!

- mondja egy csoporttag, akivel egyszerűen nem lehet nem egyetérteni. Reméljük közel a bajai díszpolgári cím is. Addig is:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.