Az élő adásban káromkodó bemondó kiállt a spicces riporter mellett

Média
2017 július 09., 18:14
comments 182

A fél internet arra vár, mi lesz Bencze Péterrel, aki szombaton valószínűleg egy kicsit spiccesen jelentkezett be az M1 híradójában a bajai halléfőző fesztiválról. Az MTVA már vizsgálatot indított a riporter viselkedése miatt.

A most a TV2-nél dolgozó Szebeni István azzal osztotta meg az M1 bajai tudósításáról készült videót, hogy „én csak azt remélem, hogy ezért nem lesz bántódása, és nem kezd el gondolkodni senki azon, hogy na, majd most jól megbüntetjük”. 

Szebeni kiállása azért nagyon fontos, mert amíg a köztévénél dolgozott, neki is volt egy nagy lekeverése, amikor 2013-ban élő adásban káromkodott. Őt a lekeverés után egyből ki is rúgták. 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.