A Trump fia és az oroszok közötti sztorin dolgozó újságíró teljesen összeomlott, miután Trump Jr. kitette az összes bizonyítékot Twitterre

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Miután a New York Times egyre több részletet tárt fel arról, hogy hogyan keresték meg az orosz kormány nevében Donald Trump fiát még a kampány során Hillary Clintont besározó információk ígéretével, Trump Jr. az egész levélváltást kitette a Twitterére kedden

Erre válaszul a sztorin dolgozó újságíró, Jared Yates Sexton látványosan omlott össze Twitteren. Sexton egyszerűen nem akart hinni a szemének, hogy a sztori, amin hosszú hónapok óta dolgozik, számos nyomot követett, minden követ megmozgatott, abból annyi lett, hogy az elnök fia úgy osztotta meg Twitteren a bizonyítékokat az oroszokkal való összejátszásról, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga volna. (A bejegyzéseket alulról fölfelé haladva érdemes olvasni.)

Sexton elsőnek csak ledöbbent és kiakadt, de aztán egy óra alatt lassan összeszedte magát, és elkezdte értékelni is a helyzetet. 

Mint ekkor írta, persze nagyon örül annak, hogy az elnök fia bizonyítékot posztol az összejátszásról, csak annyira bizarr az egész. Független újságíróként őrült mennyiséget dolgozott össze, remélve, hogy valami majd az ölébe hull, erre csak úgy kirakja Twitterre. Tavaly pedig még mindenki paranoidnak tartotta azokat, akik ezen a sztorin dolgoztak, most meg ott a világos bizonyíték egyenesen Trump fiától.