A Trump fia és az oroszok közötti sztorin dolgozó újságíró teljesen összeomlott, miután Trump Jr. kitette az összes bizonyítékot Twitterre

Miután a New York Times egyre több részletet tárt fel arról, hogy hogyan keresték meg az orosz kormány nevében Donald Trump fiát még a kampány során Hillary Clintont besározó információk ígéretével, Trump Jr. az egész levélváltást kitette a Twitterére kedden

Erre válaszul a sztorin dolgozó újságíró, Jared Yates Sexton látványosan omlott össze Twitteren. Sexton egyszerűen nem akart hinni a szemének, hogy a sztori, amin hosszú hónapok óta dolgozik, számos nyomot követett, minden követ megmozgatott, abból annyi lett, hogy az elnök fia úgy osztotta meg Twitteren a bizonyítékokat az oroszokkal való összejátszásról, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga volna. (A bejegyzéseket alulról fölfelé haladva érdemes olvasni.)

Sexton elsőnek csak ledöbbent és kiakadt, de aztán egy óra alatt lassan összeszedte magát, és elkezdte értékelni is a helyzetet. 

Mint ekkor írta, persze nagyon örül annak, hogy az elnök fia bizonyítékot posztol az összejátszásról, csak annyira bizarr az egész. Független újságíróként őrült mennyiséget dolgozott össze, remélve, hogy valami majd az ölébe hull, erre csak úgy kirakja Twitterre. Tavaly pedig még mindenki paranoidnak tartotta azokat, akik ezen a sztorin dolgoztak, most meg ott a világos bizonyíték egyenesen Trump fiától. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.