A Trump fia és az oroszok közötti sztorin dolgozó újságíró teljesen összeomlott, miután Trump Jr. kitette az összes bizonyítékot Twitterre

külföld
2017 július 11., 17:07
comments 184

Miután a New York Times egyre több részletet tárt fel arról, hogy hogyan keresték meg az orosz kormány nevében Donald Trump fiát még a kampány során Hillary Clintont besározó információk ígéretével, Trump Jr. az egész levélváltást kitette a Twitterére kedden

Erre válaszul a sztorin dolgozó újságíró, Jared Yates Sexton látványosan omlott össze Twitteren. Sexton egyszerűen nem akart hinni a szemének, hogy a sztori, amin hosszú hónapok óta dolgozik, számos nyomot követett, minden követ megmozgatott, abból annyi lett, hogy az elnök fia úgy osztotta meg Twitteren a bizonyítékokat az oroszokkal való összejátszásról, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga volna. (A bejegyzéseket alulról fölfelé haladva érdemes olvasni.)

Sexton elsőnek csak ledöbbent és kiakadt, de aztán egy óra alatt lassan összeszedte magát, és elkezdte értékelni is a helyzetet. 

Mint ekkor írta, persze nagyon örül annak, hogy az elnök fia bizonyítékot posztol az összejátszásról, csak annyira bizarr az egész. Független újságíróként őrült mennyiséget dolgozott össze, remélve, hogy valami majd az ölébe hull, erre csak úgy kirakja Twitterre. Tavaly pedig még mindenki paranoidnak tartotta azokat, akik ezen a sztorin dolgoztak, most meg ott a világos bizonyíték egyenesen Trump fiától. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.