Varga Lajos sofőrjei fuvarozhatják a vizes vébére érkező VIP-eket

2017 július 12., szerda 4:04
31

A szokás szerint hirdetmény nélküli, meghívásos pályázaton választották ki a héten kezdődő úszóvébén a céget, amely majd luxusautókkal fuvarozhatja az érkező VIP-ket. Talán nem éri meglepetésként önöket, ha azt mondom, hogy a pályázatot a kormány egyik kedvelt vállalkozója, a Valton nevű biztonsági cégével már korábban 1,4 milliárdnyi megbízást elnyerő Varga Lajost választották ki a pályázatra meghívott három cég közül.

A pályázat körülményei így is kissé szokatlanok voltak. A Magyar Nemzet beszámolója szerint az egyik meghívott, az egri City Car Fleet például végül el se indult. A cég vezetője, Kovács Erik ugyan úgy tudta, hogy adtak be ajánlatot, de ezt rosszul tudta. Amikor ezzel szembesítették, azt mondta, nem tudja, hogy melyik kollégájának kellett volna intéznie a pályáztatást. Ami csak azért furcsa, mert a cégjegyzék szerint vállalkozásának mindössze egy alkalmazottja van.

Pedig a cégnek nem jött volna rosszul a megbízás, amit Varga Lajos vállalkozása végül 51 millió forintos ajánlattal nyert el. Az egri cégnek tavaly az egész éves bevétele kevesebb volt ennél. (Címlapképünk finom utalásféle, a vébé miatti útelterelést ábrázolja a Battyhány térnél.)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt