Az Állami Számvevőszék nem a csalásgyanús 2010-es, hanem a 2014-es kampányköltéseit vizsgálta és találta rendben a Fidesznek

POLITIKA
2017 július 14., 15:51
comments 55

Pénteken adta ki közleményét az Állami Számvevőszék az MTI-n keresztül arról, hogy

a szervezet a Fidesz 2014-2015-ös gazdálkodásának ellenőrzése során megállapította, hogy a párt eleget tett a jogszabályi előírásoknak, biztosította gazdálkodásának, vagyoni helyzetének áttekinthetőségét, valamint a közpénzek felhasználásának átláthatóságát.

A probléma csak annyi, hogy a 24.hu a négy évvel korábbi, 2010-es választási kampány plakátszámláit szerezte meg. Azok szerint

a Fidesz a listaáron 1,1 milliárdba kerülő kampánya után mindössze egy 95 milliós számlát kapott, de annak csak harmadát, 35 milliót jelentett le az ÁSZ-nak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.