Bankautomatába szorult egy szerelő Texasban, segélykérő fecniket adogatott ki a pénzzel

külföld
2017 július 14., 08:37
comments 107

A Texas államban lévő Corpus Christi város egyik bankautomatáját szerelte a férfi, aki véletlenül magára zárta az automata mögött szervizszoba ajtaját, ráadásul még a mobilját is kint hagyta. Próbált segítségért kiáltozni, de nem hallotta senki, egyrészt a szigetelés miatt, másrészt pedig azét, mert ez pont egy autós ATM, amit autóban ülve, többnyire járó motornál használnak az emberek.

A szerelő ezért elkezdett segítségkérő fecniket írni, amiken kérte az embereket, hogy hívják fel a főnökét.

link Forrás

A fecniket a felvett bankjegyekkel együtt adogatta ki az embereknek, akik közül végül valaki értesítette a rendőrséget. A helyszínre érkező rendőrök meg is hallották a vékony segélykiáltásokat az automata mögül. Értesítették a szerelő főnökét, aki kétórányi fogság után kiszabadította a pórul járt férfit. (Washington Post)

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.