Daft Punkot játszott a katonazenekar Macronnak és Trumpnak a nemzeti ünnepen

külföld
2017 július 14., 12:54
comments 153

Zászlóó naktiszteee legj! Fogadáááás jobbr óól! -  a világ minden nemzeti ünnepén díszegyenruhás katonák zenélnek, és vezényszavakra masíroznak, szinte pont ugyanúgy, történjék ez március 15-én a Kossuth téren, vagy július 14-én a Champs-Elysees-n. 

Legalábbis ez így volt eddig.

A francia hadsereg most hatalmasat újított. Az idei nemzeti ünnepen Emmanuel Macron elnök és vendége, Donald Trump, egy egészen különleges bemutatót élvezhetett, amelynek mind koreográfiája, mind pedig zenei anyaga egy teljesen új minőséget hozott a díszőrséges masírozások évszázados hagyományába:

link Forrás

A zene Nizza indulójával kezdődik, ezzel emlékezve a várost ért tavalyi terrortámadásra. Aztán pedig Daft Punk egyveleg következik, többek között a Get Lucky című sláger felidézésével.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.