Index: brutális hibák a BKK elektronikus jegyvásárlási rendszerében

Amatőr hibáktól roskadozik a BKK alig egy napja indított jegyvásárlási rendszere, írja az Index. Azontúl, hogy könnyedén kijátszható a Captcha-rendszer, kiderült, hogy 

annyi pénzért vehet az ember bérletet, amennyiért csak akar.

A lap szerint mindössze a kosárba rakáskor kell átírni egyetlen számot, és kezdődhet a spórolás. Egy informatikus az Indexnek és a BKK-nak is bebizonyította, hogy a normál árhoz képest

körülbelül kétszázszor olcsóbban vette meg a havi bérletét. 

Az Index kereste a BKK-t, hogy mikorra és miként oldják meg a biztonsági hibákat, de a cég nem válaszolt. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.