Index: brutális hibák a BKK elektronikus jegyvásárlási rendszerében

Amatőr hibáktól roskadozik a BKK alig egy napja indított jegyvásárlási rendszere, írja az Index. Azontúl, hogy könnyedén kijátszható a Captcha-rendszer, kiderült, hogy 

annyi pénzért vehet az ember bérletet, amennyiért csak akar.

A lap szerint mindössze a kosárba rakáskor kell átírni egyetlen számot, és kezdődhet a spórolás. Egy informatikus az Indexnek és a BKK-nak is bebizonyította, hogy a normál árhoz képest

körülbelül kétszázszor olcsóbban vette meg a havi bérletét. 

Az Index kereste a BKK-t, hogy mikorra és miként oldják meg a biztonsági hibákat, de a cég nem válaszolt. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.