Jön az izraeli miniszterelnök, úgyhogy le kell zárni a belváros egy részét

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A vizes vébé miatt is lezárnak utakat Budapesten, de a jövő héten a belvárosban is számítani kell a közlekedés korlátozására, Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök látogatása miatt. 

A TEK az alábbi közleményt jelentette meg a honlapján pénteken:

Itt lehetnek lezárások hétfőtől csütörtökig

Magyarul felsorolt utcákat a jövő hét első négy napján lezárhatják a forgalom elől, hogy pontosan mikor és meddig, az menet közben derül csak ki. 


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.