Minden idők leglátványosabb rendezvénye - ÉLŐ


Fényorgia! Hangrobbanás! Minden nap augusztus 20!

2017 július 14., 21:05

Ha a megnyitott csap pisilési ingert okoz

Hány milliárd ember szaladt ki a vécére az utóbbi néhány percben? Engem teljesen beindítanak ezek a vízsugarak. 

2017 július 14., 21:02

Azért ennél az idei Sound jobb volt

Bár ott nem voltam. Most mintha valami finálészerűség zajlanad, természetesen vízsugarakkal, fényekkel, meg valami tánccsoporttal. Ugye más is kényszert érez, hogy igyon valamit?

Tényleg jobb ez így mindenkinek. Majd a visszajátszásokból kiderül, pontosan mi nem stimmelt.

2017 július 14., 20:57

A színpadon: CeeLo Green

És valami elromlott, mert nem szól rendesen az ének az elején. Aztán úgy-ahogy megjavul. Na de ezek szerint legalább nem playback.

Most is mutatják a közönséget, de sajnos a politikus urakat nem, pedig biztos megy a nagy csápolás. Bár azért közben biztos arra gondolnak, hogy jó lett volna ide Leslie Mandoki is. 

A második szám a sláger Crazy, ha már a Fuck You nem fért bele a műsorba. Mintha valami nem stimmelne a művész úr hangjával. Nem merném megvádolni azzal, hogy hamis, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy fura. 

2017 július 14., 20:54

Kiöntötte, kitört

link Forrás

A főszerepben Egerszegi Krisztina, és a víz. 

2017 július 14., 20:54

Radics Gigi és Takács Nikolasz énekelnek

Valami hivatalos dalt talán, de bevallom, egyre nehezebb odafigyelni, pláne érdeklődést mutatni ez az egész iránt. Egyszer végig kellett ülnöm a tádzsikisztáni Dusanbe egyik jobb hoteljének night clubjában a színpadi műsort, az volt ilyesmi. Na de ott legalább tényleg semmit nem nekem kellett fizetnem. Még egy kanyi fillért sem. 

2017 július 14., 20:51

Egerszegi Krisztina a színpadon

Úristen szegénnyel valami fákylaszerűséget vitetnek fel a színpadra, amiből vizet önt ki, és erre beindul egy szökőkút. Tessék, mi olimpia nélkül is tudunk nagyot dobni. 

Most már a célegyenesben vagyunk, de mintha egyre lassabban haladna az idő. 

link Forrás

Hol vagy CeeLo Green?

2017 július 14., 20:41

Áder hosszasan méltatja Hajós Alfrédot

Mint sportolót és építészt. Nem gondoltam volna, hogy a hungarikumok közül az unalmas történelemórát is megkapjuk. Ha valaki tudja, hogy ez az anekdota, amit lenyomott a magyar olimpikonról és a görög királyról tényleg megtörtént-e, az mindenképpen szóljon.

MEGNYITOTTA! OFFICIALLY!

2017 július 14., 20:39

Áder hivatalosan megnyitja

NE ÍRD ALÁ JANÓ!

2017 július 14., 20:39

Gyárfás Tamás és arca

2017 július 14., 20:33

Egy 81 éves uruguayi ember beszél

Ő Julio Maglione, a FINA feje. Elképesztő angolsága van, de ahogy Áder János, Orbán Viktor és Tarlós István nevét mondta, az minden nyelvtörőt felülmúlt. De Danyú rííver ííz de szenter of disz kámpetiszjon. Megpróbálta Seszták Miklós nevét is kimondani, de azt egyszerűen nem tudom írásban visszaadni. Mindenesetre ravasz a vén latin, mert Orbánnak és Tarlósnak megint köszönetet mondott. És Gyárfást a barátjának nevezte!

A poénért, amit most mindenki ordít, én szégyellem magam. Jön vele a FINA főnöke és Tarlós főpolgármester is. 

Tarlós egy ízes "jó estét kívánok"-kal indít, elképesztően vagány lenne, ha ezután le is vonulna a színpadról. De Budapest nevében köszönt mindenkit, majd Kemény Dénest idéz. Aztán a tolmács mindent fordít angolra, de valahogy furán sután, mint amit nem nézett át anyanyelvi tudással senki. Tarlós szerint Budapest legszebb részei lesznek a vébé helyszínei. Majd valami olyan gondolatmenettel zárt a küzdelem filozófiájáról, hogy én sajnos nem bírtam követni :-(

2017 július 14., 20:24

És megjött a magyar zászló, majd a FINA-é is

A program szerint még 37 perc van hátra, azt már a víz alatt is kibírjuk.