Nem megy jól a gyémánt

12 százalékkal kevesebb gyémántot adtak el idén az első negyedévben Amerikában, mint az előző évben, és ez erősen aggasztja a gyémántkereskedőket. A piacra dobott drágaköveknek ugyanis több mint a felét az amerikaiak szokták megvenni, így az ottani érdektelenség az egész iparágat kínosan érinti.

A belgiumi Antwerpen a gyémántkereskedelem nemzetközi központja, és ott nagyon komoly problémákat okoz a mostani helyzet. Több nagy kereskedőház is komoly pénzekkel tartozik belga és holland bankoknak, és egyre kétségesebb, hogy képesek lesznek-e törleszteni. (bloomberg)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.