Nem megy jól a gyémánt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

12 százalékkal kevesebb gyémántot adtak el idén az első negyedévben Amerikában, mint az előző évben, és ez erősen aggasztja a gyémántkereskedőket. A piacra dobott drágaköveknek ugyanis több mint a felét az amerikaiak szokták megvenni, így az ottani érdektelenség az egész iparágat kínosan érinti.

A belgiumi Antwerpen a gyémántkereskedelem nemzetközi központja, és ott nagyon komoly problémákat okoz a mostani helyzet. Több nagy kereskedőház is komoly pénzekkel tartozik belga és holland bankoknak, és egyre kétségesebb, hogy képesek lesznek-e törleszteni. (bloomberg)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.