A szervezőket kicsit készületlenül érhette, hogy nézők is lesznek a vizes vb-n

Tessék, itt csattanós válasz a huhogóknak, az emberi történelem leggigább show-ja meghozta az érdeklődést!

Fotó: Ákos, olvasónk

Olvasónk, Ákos ugyanis délelőtt a Duna Aréna elől jelentette, hogy kb. 1500 néző érkezett, de úgy látszik, a szervezők nem igazán számolhattak azzal, hogy nézők is lesznek, mert több mint 25 perces sorban állás volt a bejáratnál. Azt írta, az úszódöntőknél érdemes lehet egy fél nappal korábban elindulni.

Fotó: Ákos, olvasónk

Persze az is lehet, hogy a sor a kapunyitás előtt torlódott fel, de Ákos azt mondta: 10 előtt értek oda pár perccel, és 10:25 körül érték el a helyüket a műugró-selejtezőre, aminek a hivatalos kezdése a jegy szerint 10 óra volt.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.