Kommunista fölény szinkrontoronyugrásban

sport
2017 július 15., 14:20
comments 57

Kínai győzelemmel zárult a műugrók első döntője a vizes világbajnokságon, a Duna Arénában. A vegyes szinkrontoronyugrás szombati fináléjában, amelyben az egy nő és egy férfi alkotta párosok közül a legjobb 16 indult, Zsen Csüan és Lien Csün-csie 352,98 pontot érdemelt ki öt ugrására. Ezzel ezen a szinten igen jelentősnek számító külöbséggel, közel harminc ponttal utasította maga mögé az ezüstérmes brit és csaknem 35-tel a bronzérmes észak-koreai riválist.

1. Zsen Csüan, Lien Csün-csie (Kína) 352,98 pont     
2. Lois Toulson, Matthew Lee (Nagy-Britannia) 323,28 
3. Kim Mi Re, Hjon Il Mjong (Koreai NDK) 318,12

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.