Kiderült, hogy ez a nő szoptatás közben szexelt, az internet pedig kifordult a sarkaiból

életmód
2017 július 16., 05:46
comments 464

Tasha Maile, aki The Spiritual Tasha Mama néven posztol baba-mama videókat és fotókat a Youtube-ra és az Instagramra, egy nyilvánosszoptatás-párti aktivista.

link Forrás

A videói főleg a szoptatásról szólnak, és több milliós nézettséget érnek el.

Most azonban újra előkerült az egyik 2015-ös videója, amiben arról beszél, hogy oké-e szoptatás közben szexelni, és elmondja, hogy szerinte oké, és már csinálta is.

link Forrás

A videóban azt mondja, emlékszik, hogy egy alkalommal rajta feküdt a baba*, közben a volt férjével szexelt, hátulról. Hozzáteszi, hogy a szeretkezés soha nem lehet gond, úgyhogy élvezze mindenki, amikor csak teheti.

A dologból akkora hiszti kerekedett, hogy a vloggert még egy brit talkshowba is meghívták, hogy védekezni tudjon az ő ért támadások és sértések ellen. Ebben elmondta, hogy egy 3 hónapos ártatlan gyerek nem fogja elítélni ilyesmiért a szüleit, nem is úgy fogja fel ami történik, ahogyan mi.

A talkshow Facebook-oldalán aztán még nagyobb vita kerekedett a dologból.

Ezekre a kommentekre a háromgyerekes anya külön videóban válaszolt:

link Forrás

(BuzzFeed)

*Ezt valószínűleg úgy kell elképzelni, hogy közben a nő és a férj álltak, a baba pedig a nő karjaiban/mellkasán aludt. (A megfejtésért köszönet a poszt alatt kommentelőknek!)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.