Kiderült, hogy ez a nő szoptatás közben szexelt, az internet pedig kifordult a sarkaiból

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Tasha Maile, aki The Spiritual Tasha Mama néven posztol baba-mama videókat és fotókat a Youtube-ra és az Instagramra, egy nyilvánosszoptatás-párti aktivista.

A videói főleg a szoptatásról szólnak, és több milliós nézettséget érnek el.

Most azonban újra előkerült az egyik 2015-ös videója, amiben arról beszél, hogy oké-e szoptatás közben szexelni, és elmondja, hogy szerinte oké, és már csinálta is.

A videóban azt mondja, emlékszik, hogy egy alkalommal rajta feküdt a baba*, közben a volt férjével szexelt, hátulról. Hozzáteszi, hogy a szeretkezés soha nem lehet gond, úgyhogy élvezze mindenki, amikor csak teheti.

A dologból akkora hiszti kerekedett, hogy a vloggert még egy brit talkshowba is meghívták, hogy védekezni tudjon az ő ért támadások és sértések ellen. Ebben elmondta, hogy egy 3 hónapos ártatlan gyerek nem fogja elítélni ilyesmiért a szüleit, nem is úgy fogja fel ami történik, ahogyan mi.

A talkshow Facebook-oldalán aztán még nagyobb vita kerekedett a dologból.

Ezekre a kommentekre a háromgyerekes anya külön videóban válaszolt:

(BuzzFeed)

*Ezt valószínűleg úgy kell elképzelni, hogy közben a nő és a férj álltak, a baba pedig a nő karjaiban/mellkasán aludt. (A megfejtésért köszönet a poszt alatt kommentelőknek!)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.