Kiderült, hogy ez a nő szoptatás közben szexelt, az internet pedig kifordult a sarkaiból

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Tasha Maile, aki The Spiritual Tasha Mama néven posztol baba-mama videókat és fotókat a Youtube-ra és az Instagramra, egy nyilvánosszoptatás-párti aktivista.

A videói főleg a szoptatásról szólnak, és több milliós nézettséget érnek el.

Most azonban újra előkerült az egyik 2015-ös videója, amiben arról beszél, hogy oké-e szoptatás közben szexelni, és elmondja, hogy szerinte oké, és már csinálta is.

A videóban azt mondja, emlékszik, hogy egy alkalommal rajta feküdt a baba*, közben a volt férjével szexelt, hátulról. Hozzáteszi, hogy a szeretkezés soha nem lehet gond, úgyhogy élvezze mindenki, amikor csak teheti.

A dologból akkora hiszti kerekedett, hogy a vloggert még egy brit talkshowba is meghívták, hogy védekezni tudjon az ő ért támadások és sértések ellen. Ebben elmondta, hogy egy 3 hónapos ártatlan gyerek nem fogja elítélni ilyesmiért a szüleit, nem is úgy fogja fel ami történik, ahogyan mi.

A talkshow Facebook-oldalán aztán még nagyobb vita kerekedett a dologból.

Ezekre a kommentekre a háromgyerekes anya külön videóban válaszolt:

(BuzzFeed)

*Ezt valószínűleg úgy kell elképzelni, hogy közben a nő és a férj álltak, a baba pedig a nő karjaiban/mellkasán aludt. (A megfejtésért köszönet a poszt alatt kommentelőknek!)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.