Német vadászgépek kényszerítettek földre egy dél-koreai utasszállítót

külföld
2017 július 16., 09:15
comments 76

Harci repülőgépek kísértek a stuttgarti repülőtérre az éjjel egy Svájcba tartó dél-koreai repülőgépet, mert megszakadt vele a rádiókapcsolat - tudatták vasárnap a német hatóságok.

A Korean Air légitársaság földre kényszerített Boeing 777-ese rendben leszállt, átvizsgálták, és a német hatóságok megállapították, hogy elromlott a rádiókészülék.

A Szöulból Zürichbe tartó gép fedélzetén 211 utas ült, akiknek a reptér egyik termináljában, tábori ágyakon kellett tölteniük az éjszakát, mert a repülőtér sem szállításukat, sem elszállásolásukat nem tudta megoldani az éjszaka folyamán.

Reggel buszokkal vitték őket Svájcba. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.