Ryan Lochte megúszta a brazíliai börtönt a tavalyi füllentése miatt

bűnügy
2017 július 16., 14:25
comments 30

Elutasította egy brazil bíróság a Ryan Lochte amerikai úszó elleni keresetet. Lochte, miután a riói olimpia utáni bulizás idején tökrészegen komolyabb balhéba keveredett – szétvertek egy vécét, aztán nem akartak fizetni –, azzal próbálta kimagyarázni magát a bajból, hogy azt mondta az NBC műsorán: kirabolták egy benzinkútnál. Nem sokkal később lelepleződött a hazugság, ő maga is kénytelen volt elismerni, hogy nem mondott igazat.

photo_camera Fotó: Matt Hazlett

A brazil ügyészség viszont nem hagyta annyiban a dolgot, vádat emeltek az amerikai úszó ellen, hamis feljelentés miatt. Az ügy miatt akár másfél év letöltendőt is kaphatott volna. Az ügynek most lesz valószínűleg vége, miután a brazil bíróság úgy döntött, nincs elég erős alapja a vádnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.