Hazudós Lochte most már beismerte, hogy kamu volt a kirablós sztori

sport
2016 augusztus 19., 13:15
comments 52

Nem voltam elég körültekintő és őszinte, amikor leírtam a kora reggeli eseményeket, ezért elnézést kérek a viselkedésemért – kezdi hosszas bocsánatkérő levelét Ryan Lochte. A már az Egyesült Államokban lévő úszó már megszólalt egyszer a minibotrányban, most viszont elismerte, hogy tényleg nem bontotta ki az igazság összes szeletét.

A botrány alapvetően arról szól, hogy Lochte és három másik amerikai úszó a fél világnak lenyilatkozták, hogy fegyverrel kirabolták őket, sőt feljelentést is tettek, csakhogy kiderült, hogy bár fegyver tényleg előkerült, valójában ők rongáltak meg egy benzinkutat. Mivel hamis feljelentést tenni bűncselekménynek számít, ezért két amerikai úszót a repülőről szedték le a brazil hatóságok (azóta elengedték őket).

Íme Lochte teljes bocsánatkérése:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.