Egyetlen hatóság sem vizsgálja Mészáros Lőrinc médiaportfolióját

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Magyar Nemzet kérdezett rá az illetékes hatóságoknál, hogy vizsgálják-e Mészáros Lőrinc egyre bővülő médiabirodalmát. 

Nem,

válaszolta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, amit azzal indokolt, hogy a 194 lap és a tévé ügyében bejelentés eddig nem érkezett hozzájuk. A Gazdasági Versenyhivatal válasza is hasonló volt:

nem.

Bár indíthatna a szervezet vizsgálatot a médiapiaci koncentráció és a versenyjogi kérdések miatt, ilyet eddig nem kezdeményezett. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.