Ismét van magyar a 100 legjobb teniszező között

sport
2017 július 17., 07:03
comments 21
link Forrás

A 25 éves teniszező a Facebook-oldalán osztotta meg a Wimbledon utáni legfrissebb ATP-helyezését. 14 éve, Sávolt Attila óta nem volt magyar a legjobb száz teniszező között.   

A nyíregyházi születésű Fucsovics nagy tehetségnek indult, 2010-ben junior kategóriában Wimbledonban győzni is tudott, de aztán úgy festett, megtorpan a karrierje. Viszont az elmúlt években ismét lendületbe jött és idén egészen kivételes szezont fut. 

Kulcsszerepe volt abban, hogy a magyar válogatott le tudta győzni Szlovákiát a Davis-kupában, nyert tornát Ilkeyben, és felkerült a wimbledoni főtáblára is, ahol az első körben Gilles Müller állította meg. 

Érdekesség, hogy az utolsó top100-as játékosunk az a Sávolt Attila volt, aki most Fucsovics Márton edzője. Sávolt 68. helyig jutott. (MNO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.