Semmire sem emlékszik az ütközésből Hajnal Tamás

sport
2017 július 17., 09:34
comments 37

Kedden elhagyhatja a kórházat Hajnal Tamás, a Ferencváros labdarúgója, aki vasárnap a Puskás Akadémia elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett agyrázkódást, írj az MTI. Az 1-1-gyel zárult meccs 78. percében a nyolc perccel korábban beállt középpályás a felugró Spandler Csabával ütközött úgy, hogy a Puskás játékosának csípője telibe találta a fejét. Mikor földet, már eszméletlen volt. Nyakmerevítőben, hordágyon vitték le a pályáról, majd az Uzsoki utcai kórházba szállították.

"Picit fáj a fejem, van egy enyhe szédülés, de összességében egész jól vagyok," 

nyilatkozta hétfőn Hajnal, aki esetből szinte semmire sem emlékszik, "filmszakadás" történt, és az első emléke az, hogy hordágyon van, és azt mondja az orvosnak, hogy vissza akar menni a pályára. 

link Forrás

Kedden kora délután már elhagyhatja a kórházat az 59-szeres válogatott futballista, aki nem tudja még, hogy mikor térhet vissza a pályára.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.