Kocsis Máté nem tárgyal az amerikai nagykövetséggel az Auróráról

POLITIKA
2017 július 18., 05:59
comments 149

David Van Cleve, az amerikai nagykövetség politikai-gazdasági tanácsosa a múlt héten jelentette be, hogy tárgyalást kezdeményeznek a józsefvárosi önkormányzattal az Auróra bezárása miatt. 

photo_camera Fotó: Botos Tamás / 444

Kocsis Máté, a VIII. kerület polgármestere a Magyar Időknek azt mondta, hogy megkapták a hivatalos megkeresést, amelyben David Van Cleve találkozót kért tőle. Kocsis Máté azonban egyből a kerület jegyzőjéhez irányította a nagykövetség tanácsosát. A lapnak azt mondta, hogy semmilyen módon nem vesz részt a hatósági eljárásban, és bízik benne, hogy hozzá hasonlóan másnak sem áll szándékában befolyásolni az ügymenetet.

Ahogyan azt a nagykövetségnek adott válaszunkban is leírtuk, az ügyben Józsefváros jegyzője az illetékes, ő tud tájékoztatást adni a tanácsosnak, ennek lehetőségét felajánlottuk neki” - nyilatkozta a polgármester. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.