Előre szólt a razziáról NAV a Bulinegyedben: volt hely, ami rendes forgalmának négyszeresét jelentette be

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Hatnapos razziát tartott a NAV a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatallal és a Rendőrséggel a Bulinegyedben. Az ellenőrzést előre közzétették a NAV Adótraffipax rendszerében, de még így is voltak kocsmák, amiket váratlanul ért a vizsgálódás. Az adóhatóság közleménye szerint a razzia során

  • több súlyos jövedéki szabálytalanságot találtak a pénzügyőrök, 300 liter pancsolt, zárjegy nélküli löttyöt foglaltak le.
  • Volt vállalkozás, ami a rendes heti forgalmának négyszeresét jelentette be, majd az ellenőrzés végeztével visszaállt a korábbi szintre.
  • De olyan hely is volt, ami az akció hetében zárt be „technikai okok miatt”, azonban előtte és utána zavartalanul működött.

Az ellenőrzések ideje alatt 

 35 ezerrel több nyugtát és 62 millió forinttal több bevételt regisztráltak az online pénztárgépekbe, mint a korábbi, hasonló időszakokban.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.