Kiderült: nem egyszer, hanem kétszer találkozott Trump Putyinnal Hamburgban

Kedden késő este szaladt végig a hír az amerikai médián: 

Donald Trump amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök a G20-as országcsoport hamburgi csúcstalálkozóján nem egyszer, hanem kétszer találkozott.

A Reuters és a CNN eddig nem ismert értesülését megerősítette a Fehér Ház is, majd kiderült: nem egy külön találkozóról van szó, a két vezető a vacsoraasztalnál beszélgetett.

Donald Trump és Vlagyimir Putyin kézfogása első kétoldalú megbeszélésük előtt. Az orosz és az amerikai elnök pár órával korábban már összefutott és le is kezelt, de az még csak a sokoldalú tárgyalások része volt.Fotó: SAUL LOEB/AFP

A hamburgi eseményen Vlagyimir Putyin mellé ültették az amerikai first ladyt, Melania Trumpot, majd a vacsora végeztével Trump csatlakozott hozzájuk, és bekapcsolódott a beszélgetésbe. (BBC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.