Kiderült: nem egyszer, hanem kétszer találkozott Trump Putyinnal Hamburgban

külföld
2017 július 19., 04:00
comments 27

Kedden késő este szaladt végig a hír az amerikai médián: 

Donald Trump amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök a G20-as országcsoport hamburgi csúcstalálkozóján nem egyszer, hanem kétszer találkozott.

A Reuters és a CNN eddig nem ismert értesülését megerősítette a Fehér Ház is, majd kiderült: nem egy külön találkozóról van szó, a két vezető a vacsoraasztalnál beszélgetett.

Donald Trump és Vlagyimir Putyin kézfogása első kétoldalú megbeszélésük előtt. Az orosz és az amerikai elnök pár órával korábban már összefutott és le is kezelt, de az még csak a sokoldalú tárgyalások része volt.
photo_camera Donald Trump és Vlagyimir Putyin kézfogása első kétoldalú megbeszélésük előtt. Az orosz és az amerikai elnök pár órával korábban már összefutott és le is kezelt, de az még csak a sokoldalú tárgyalások része volt. Fotó: SAUL LOEB/AFP

A hamburgi eseményen Vlagyimir Putyin mellé ültették az amerikai first ladyt, Melania Trumpot, majd a vacsora végeztével Trump csatlakozott hozzájuk, és bekapcsolódott a beszélgetésbe. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.