Rossz programot adott Kemény Dénes Ashton Kutchernek, ezért nem lesz ott a magyar-olasz meccsen

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

"Folyamatosan csörög a telefonom, és mindenki az amerikai színészsrácra kíváncsi. Elegem van," kezdte Kemény Dénes a Borsnak adott interjújában, amiben elárulta, hogyan került Ashton Kutcher és Mila Kunis a Duna Aréna lelátójára hétfőn.

"Nem egy nagy történet. A pár a volt amerikai nagykövetnek, Colleen Bellnek a barátja, így a nagykövet asszony megkért, hogy vigyem ki őket a Duna Arénába. Nagyon rendes, közvetlen emberek,"

mesélte a vízilabda-szövetség elnöke, majd bevallotta, nem ismeri a színészpár filmjeit. Tetszett nekik a hangulat, tervezik, hogy máskor is kijönnek. Arra a kérdésre, hogy esetleg ott lesznek-e a magyar-olasz vízilabda mérkőzésen, Kemény Dénes úgy válaszolt, hogy 

"a helyszín stimmel, a meccs nem. Egyelőre annyit tudok, hogy a srác lehet, hogy kijön egy meccsre, de nem száz százalék. A magyar rangadón biztosan nem lesz ott, mert este nyolckor nem ér rá. Valóban szó volt arról, hogy újfent a mi meccsünkre jön ki, de ezt én rontottam el, rossz programot küldtem, a vízilabda helyett az úszásét meg a műugrásét."

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.