Rossz programot adott Kemény Dénes Ashton Kutchernek, ezért nem lesz ott a magyar-olasz meccsen

bulvár
2017 július 19., 04:07
comments 83

"Folyamatosan csörög a telefonom, és mindenki az amerikai színészsrácra kíváncsi. Elegem van," kezdte Kemény Dénes a Borsnak adott interjújában, amiben elárulta, hogyan került Ashton Kutcher és Mila Kunis a Duna Aréna lelátójára hétfőn.

"Nem egy nagy történet. A pár a volt amerikai nagykövetnek, Colleen Bellnek a barátja, így a nagykövet asszony megkért, hogy vigyem ki őket a Duna Arénába. Nagyon rendes, közvetlen emberek,"

mesélte a vízilabda-szövetség elnöke, majd bevallotta, nem ismeri a színészpár filmjeit. Tetszett nekik a hangulat, tervezik, hogy máskor is kijönnek. Arra a kérdésre, hogy esetleg ott lesznek-e a magyar-olasz vízilabda mérkőzésen, Kemény Dénes úgy válaszolt, hogy 

"a helyszín stimmel, a meccs nem. Egyelőre annyit tudok, hogy a srác lehet, hogy kijön egy meccsre, de nem száz százalék. A magyar rangadón biztosan nem lesz ott, mert este nyolckor nem ér rá. Valóban szó volt arról, hogy újfent a mi meccsünkre jön ki, de ezt én rontottam el, rossz programot küldtem, a vízilabda helyett az úszásét meg a műugrásét."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.