Töredékáron vett balatoni kempinget Tiborcz üzlettársának üzlettársa

gazdaság
2017 július 19., 15:15
comments 99

Áttételesen Tiborcz-közelbe került a keszthelyi Zala kemping, írja a nyomtatott HVG. A felszámolás alatt álló cégnél lévő kemping irányára 879 millió forint volt, ám 250 millióért került az új tulajdonoshoz a lap szerint.

Az új tulajdonos a Standful Property nevű cég lett, aminek tulajdonosa egy sokszoros pécsi trafiktulajdonos, Czéh-Tóth Márk. Őt azért sorolják Tiborcz István köréhez, mert közös cége volt Hamar Endrével, aki pedig Tiborcz István üzlettársa volt korábban.

Arról pár napja számolhattunk be, hogy Mészáros Lőrinc hogyan szerezte meg az akali Strand kempinget 817 milliós irányár helyett 300 millióért, annak ellenére, hogy volt, aki hetvenmillióval többet ajánlott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.