Újra nyomoznak a kisemmizett vendéglős ügyében, akinek az éttermét ma M. Richárd vezeti

bűnügy
2017 július 19., 10:36
comments 225

Csalás miatt nyomoz a szeptember végig a Fővárosi Főügyészség egy fővárosi étterem eladásának ügyében - írja a Pesti Srácok.

Ez az volt az a történet, amiben a belvárosi olasz hely tulajdonosát, Achilles Filippo Spartat, aki korábban Karmatronic néve dj-zett, saját éttermében mérgezték meg, majd a neki titokban beadott kábítószer hatása alatt arra kényszerítették, hogy adja el a vendéglőt.

- Mi lett volna, ha nem jössz el Magyarországról?

- Szerintem megöltek volna.

Erről beszélgetett az RTL riportjában az őt fenyegető szervezett bűnözőkről Sparta.

A hely, megváltozott néven, de ma is működik, az üzemeltető cég vezetője pedig a Dózsa György úti balesetben is érintett M. Richárd.

A titkosszolgálat előtt Gyurma néven ismert M. Richárd történtekről annyit mondott, hogy

„Nekem semmi közöm semmihez. (...) Annyi közöm van az étteremhez, hogy az új tulajdonostól bérli az a cég, aminek én az ügyvezetője vagyok.”

Az étterem ügyében korábban több nyomozás is folyt, egy súlyos testi sértés (a mérgezés) és egy csalás miatt, de mindkét esetben megszüntették az eljárást. Az ügyészség most az utóbbi ügyben hozott döntést bírálta felül, és új nyomozást rendelt el.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt