Kiesett a Fradi az Európa Ligából

futball
2017 július 20., 16:50
comments 107

Ahogyan azt várni lehetett, a hazai 4-2-es vereség után Dániában is kikapott az eltiltások és sérülések miatt is gyenge Ferencváros az Európa Liga selejtezőjének második körében. Midtjylland-Ferencváros 3-1 (összesítésben 7-3).

Annak ellenére, hogy a Fradi költségvetését évi 4 milliárd fölé pumpálták fel, és évek óta legalább az Európa Liga főtáblájának elérését tűzik ki célul Kubatov Gáborék, a Ferencváros negyedik nekifutásra sem tudott legalább augusztusig talpon maradni a nemzetközi kupában. A csoportkört idén sem sikerült megközelíteni sem. Az erre adott reakció eddig az volt, hogy állami cégek bevonásával folyamatosan tovább növelték a klub költségvetését. Nem jött be. 

A Fradit a következő csapatok búcsúztatták 2014 óta:

  • Rijeka (horvát, kettős győzelemmel)
  • Zeljeznicar (bosnyák, kettős győzelemmel)
  • Partizani (albán, két döntetlennel, 11-esekkel)
  • Midtjylland (dán, kettős győzelemmel)

A másik kiemelkedő költségvetésű magyar csapat, a Videoton 9-től játszik, minden bizonnyal tovább jut, az első meccsen ugyanis 3-0-ra idegenben verték az észt Nomma Kaljut. A következő körben a francia Bordeaux lesz a fehérváriak ellenfele.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.