Chris Froome lényegében megnyerte a Tourt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Chris Froome a 2016 júliusi Natourcriterium Aalst kritériumverseny után a pódiumon. AFP PHOTO / Belga / KRISTOF VAN ACCOMFotó: KRISTOF VAN ACCOM

Sorozatban harmadszor, életében negyedszer fogja megnyerni a Tour de France körversenyt a brit Chris Froome. Ez a mai időfutamon derült ki, amin az utolsóként nekivágó bringás a harmadik lett, tovább növelve az előnyét az összetettben. Már csak egy formalitásnak számító, Párizsban véget érő szakasz van hátra a versenyből.

A mindent eldöntő 22,5 kilométeres egyéni időfutamot Marseille utcáin tartották. A szakaszt végül Maciej Bodnar nyerte. Volt némi dráma is, az eddig második helyen álló francia Romain Bardet úgy elrontotta a futamot, hogy egy másodperc híján még a dobogóról is majdnem leszorult, így a kolumbiai Rigoberto Uran feljött a második helyre.

(via Guardian)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.