Elfogyott a Xanax SL

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Magyar Nemzet arról ír, hogy nem lehet kapni Xanax Sublingvalis nevű gyógyszert Magyarországon. A gyógyszer elsősorban a pánikbetegeknek fontos nagyon, mert gyorsan enyhíti a rohamok tüneteit. 

Hetek óta hiába keresik azonban a betegek a Xanax SL-t, az egész országban azzal szembesülnek, hogy elfogyott. 

A közelmúltban kivonták a forgalomból az 1 mg-os hatóanyagú tablettákat, de a kisebb, 0,5 mg-os még létezett a patikákban. Papíron most is létezik, csak hiánycikk lett. Szlovákiában állítólag még lehet kapni. (mno)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.