Elfogyott a Xanax SL

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Magyar Nemzet arról ír, hogy nem lehet kapni Xanax Sublingvalis nevű gyógyszert Magyarországon. A gyógyszer elsősorban a pánikbetegeknek fontos nagyon, mert gyorsan enyhíti a rohamok tüneteit. 

Hetek óta hiába keresik azonban a betegek a Xanax SL-t, az egész országban azzal szembesülnek, hogy elfogyott. 

A közelmúltban kivonták a forgalomból az 1 mg-os hatóanyagú tablettákat, de a kisebb, 0,5 mg-os még létezett a patikákban. Papíron most is létezik, csak hiánycikk lett. Szlovákiában állítólag még lehet kapni. (mno)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.