Kanadával játszunk hétfőn női pólóban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
A Kanada-Új Zéland a víz alólFotó: Adam Pretty/Getty Images

Kanada lesz a magyar női vízilabda-válogatott ellenfele a hétfő esti világbajnoki  negyeddöntőben, miután laza 16-3-mal kiejtette Új-Zélandot.

A görögök negyeddöntőbeli ellenfele Spanyolország lesz, akik a vesztes első negyed után bekeményítettek, és végül 13-5-re nyertek Kína ellen.

A messze legizgalmasabb mai meccs azoké a vb-ezüstérmes hollandoké volt, akiknek azért kellett most játszaniuk a negyeddöntőért, mert a magyarok az utolsó csoportmeccsen megverték őket. Az ellenfelük a legutóbbi olimpia bronzérmese, az az Oroszország volt, aki annak idején pont előlünk szerezte meg a harmadik helyet. A végig szoros meccset végül 11-10-re nyerték az oroszok, vagyis a nagymenő hollandok meglepetésre már nem lehetnek jobban kilencediknél. Hacsak be nem jön az óvásuk, egy vitatott orosz időkérés miatt ugyanis Hollandia megóvta a végeredményt.

(via nso.hu)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.