A Diósgyőr edzője: "Könyörgök, ez az NB I! Nem lehet egyszer odarúgni rendesen a labdát?"

futball
2017 július 23., 03:16
comments 66

2-2-es döntetlen játszott a bajnok otthonában a tavasszal a kiesést éppenhogy elkerülő Diósgyőr. Akár örülhetnének a borsodiak a 96. percben, egy távoli lövésből megszerzett egy pontnak, de az edzősködést Németországban és Dániában elkezdő, tavasszal a Diósgyőr hívására hazatérő Bódog Tamás láthatóan nehezen dolgozza fel a magyar bajnokság színvonalát. 

A Nemzeti Sport idézte a Diósgyőr edzőjét, akiben jócskán maradt hiányérzet a számukra sikernek számító egy pont ellenére. Bódog szerint többet kellett volna birtokolniuk a labdát, 

„ráadásul az összes szabadrúgásunkkal és szögletünkkel fejbe rúgtuk az első embert. Pedig magas játékosaink vannak, erre készültünk. Könyörgök, ez az NB I! Nem lehet egyszer odarúgni rendesen a labdát?”

link Forrás

Sajnos elég halk a Nemzeti Sport videója, a Diósgyőr pedig pont ezt a részt lehagyta a sajátjáról. 

A Honvéd friss holland edzője Bódognál hamarabb alkalmazkodott a magyar közeghez, és a 96. percben bekapott gól miatt a bíróval kezdett foglalkozni.

„Az ötperces hosszabbítást túlzónak érzem. Ha összeadom a cseréket, akkor hiányzik két perc. Jeleztem is a bírónak a meccs végén, hogy szívesen vásárolok neki egy fehér mezt, ha igényli”

- mondta Erik van der Meer, majd ezek után közölte, hogy de nem a bíró a hibás a pontvesztés miatt. 

Az is jellemző, hogy a Diósgyőr az első négy meccsét idegenben játssza, mert csak tavaszra lesz kész a stadionja. Fel kellett cserélniük a pályaválasztói jogot, mert Debrecenbe - ahol már van stadion - nem tudtak menni, mivel Campus Fesztivál volt az arénában. Mezőkövesd a másik tartalék helyszín, ott is van már új stadion, de Tállai András csapata egyrészt otthon játszott, másrészt jelezték, hogy a gyepszőnyeg nem bírja el a kettős terhelést (értsd: heti egy meccset).

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.