Férjmegőrzőt nyitottak egy sanghaji plázában

külföld
2017 július 23., 11:19
comments 94

Egy sanghaji bevásárlóközpontban a felségüket vagy barátnőjüket a bevásárlásra elkísérő férfiak számára nyitottak egy külön helyiséget, ahova tévéképernyőket és bőrfoteleket pakoltak be, és ahol olyan régi klasszikus játékokkal lehet játszani, mint mondjuk a Tekken 3. 

"A férfiak rendszerint unatkoznak, amikor elkísérik partnereiket bevásárolni, ezért pihenőhelyet biztosítunk a számukra. Játszhatnak vagy feltölthetik a mobiltelefonjukat" - mondta el Cso Dzsun, a férjmegőrző üzemeltetője.

A felhasználók QR-kód segítségével foglalhatnak helyet fél órára 20 jüanért (750 forint), egy órára pedig 30 jüanért (1160 forint). 

Amióta egy hónapja bevezették, naponta több tucatnyian vették igénybe.

"Jó ötlet. A férjem utál velem vásárolni" - mondta egy Vang néven bemutatkozó nő. Egy Jang nevű férfi elmondta, hogy több száz klasszikus videojáték található a "férjmegőrzőben", ami a gyermekkorára emlékezteti. Nem mindenki elégedett az új létesítménnyel. Néhány feleség arra panaszkodott, hogy unalmas egyedül vásárolni. (MTI, BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.