Férjmegőrzőt nyitottak egy sanghaji plázában

2017 július 23., vasárnap 11:19
94

Egy sanghaji bevásárlóközpontban a felségüket vagy barátnőjüket a bevásárlásra elkísérő férfiak számára nyitottak egy külön helyiséget, ahova tévéképernyőket és bőrfoteleket pakoltak be, és ahol olyan régi klasszikus játékokkal lehet játszani, mint mondjuk a Tekken 3. 

"A férfiak rendszerint unatkoznak, amikor elkísérik partnereiket bevásárolni, ezért pihenőhelyet biztosítunk a számukra. Játszhatnak vagy feltölthetik a mobiltelefonjukat" - mondta el Cso Dzsun, a férjmegőrző üzemeltetője.

A felhasználók QR-kód segítségével foglalhatnak helyet fél órára 20 jüanért (750 forint), egy órára pedig 30 jüanért (1160 forint). 

Amióta egy hónapja bevezették, naponta több tucatnyian vették igénybe.

"Jó ötlet. A férjem utál velem vásárolni" - mondta egy Vang néven bemutatkozó nő. Egy Jang nevű férfi elmondta, hogy több száz klasszikus videojáték található a "férjmegőrzőben", ami a gyermekkorára emlékezteti. Nem mindenki elégedett az új létesítménnyel. Néhány feleség arra panaszkodott, hogy unalmas egyedül vásárolni. (MTI, BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt