Garancsi és a Market 1,2 milliárdból épít új kézicsarnokot a Vasasnak

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

LátványtervFotó: http://www.vasassc.hu/

Közel 1,2 milliárd forintból építheti meg Garancsi István és a Market Építő Zrt. a Vasas Sport Club új kézilabdacsarnokát. A Menedzsment Fórum bukkant rá a megbízásra közbeszerzési dokumentumok között. 1,17 milliárd forintba kerül a kivitelezés, 27,4 millió forint a tervezés költsége. 

A tervezésre és kivitelezésre a Marketnek összesen 13 hónap áll rendelkezésére, igaz egy év után már el kell indítani a használatbavételi eljárást, így addigra 90 százalékos állapotba kell hozni az épületet. 

Ahogy arról Markovits László klubelnök tavaly a klub honlapján beszélt, a főépülethez tartozik majd egy orvosi és rehabilitációs központ is. Multifunkcionális csarnok lesz, ha elkészül, amiben nem csak kézi-, de röplabdameccseket, Challenge Kupa és CEV Kupa mérkőzéseket, sőt futsalmeccseket is rendeznek majd. (mfor)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 11,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.