Hosszú Katinka leiskolázta a mezőnyt a 200 méter vegyes elődöntőjében

A délelőtti nagyon sima előfutam után a 2.06.12-es idővel a világcsúcsot tartó Hosszú Katinka simán jutott tovább az elődöntőből is 200 méter vegyesen. Ugyanebben az elődöntőben úszott Jakabos Zsuzsanna is, hetedik lett, összesítésben a 12., így nem jutott tovább. 

Hosszú 2.07.14 perces idővel nyerte az elődöntőt, Jakabos Zsuzsanna 2:11.92-es időt úszott. 

A futam során egy pillanatig nem volt kérdés, hogy Hosszú nyer, egy egész testhosszt vert a mezőnyre. 

A verseny után Jakabos elmondta, hogy nem érezte rossz úszásnak, nem érzi, hogy bármit elrontott volna. Készül a váltókra, illetve a 400 vegyesre. 

Hosszú külön kiemelte a hangulatot, hogy elképesztő volt a 12 ezres közönség előtt úszni. Említette azt is, hogy nem lenne rossz holnap világcsúccsal zárni a számot. 

A döntő hétfő este, 18.54-től lesz. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.