A Ryanair megvenné a csőd felé tántorgó Alitaliát

gazdaság
2017 július 24., 07:55
comments 17

Vételi ajánlatot tett a Ryanair légitársaság az olasz Alitalia légitársaságra - írja a Reuters az ír fapados légitársaság szóvivőjére hivatkozva. Az ajánlat nem kötelező, tehát inkább csak egy úgynevezett indikatív ajánlatról lehet szó, amivel jelzik érdeklődésüket.

A Reuters szerint tíz másik ajánlat is érkezett a bajban lévő olasz állami légitársaságra.

Az Alitalia május óta kormánybiztosok gondoksága alá került, tíz éven belül már másodszor. A terv szerint átszervezés, értékesítés vagy felszámolás lesz a légitársaság sora.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt