Matolcsy Ádám cége 79,2 millióért jutott hozzá a közmédia online reklámfelületeihez

2017 július 24., hétfő 16:21
131

Már áprilisban kiderült, hogy az Origo oldalát is  működtető New Wave Mediához kerülnek a közmédia internetoldalainak és mobilappjainak reklámfelületei év végéig.  Eddig azonban nem lehetett tudni, hogy pontosan mennyit fizetett ezért a New Wave, amit június végén vett meg Matolcsy Ádám

A 24.hu egy szerződésből derítette ki, hogy a közben Matolcsy Ádámhoz került cég összesen 79,2 millió forint + áfáért szerezte meg a közmédia alá tartozó oldalak és applikációk reklámfelületeit. 

Ebbe beletartozik a hirado.hu, a petofilive.hu, az m4sport.hu, az m5tv.hu, a mediaklikk.hu, a mediaklikk.hu oldalon megjelenő videós tartalmak pre- és postroll megjelenései, az M4 Sport applikáció, a Médiaklikk applikáció,  a Médiaklikk Plusz applikáció, az MTV Boxutca applikáció, a Híradó applikáció és a jövőben az MTVA tulajdonába kerülő és értékesítésre definiált weboldal és vagy applikáció reklámfelületei.

A szerződés kiderült, hogy Száraz István, a New Wave akkori tulajdonosa és Vaszily Miklós, az MTVA vezérigazgatója visszamenőleges hatállyal kötöttek megállapodást, mert a bélyegző és a kézírás szerint csak április 10-én írták alá a dokumentumot, pedig a szerződés szerint az már 2017. április 1-jén megjelent reklámokra is vonatkozik.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt