Szilágyi Áronék ezüstérmet szereztek a lipcsei világbajnokságon

sport
2017 július 24., 18:37
comments 58

Ezüstérmet nyert a magyar férfi kardválogatott a lipcsei vívó-világbajnokságon. A Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád, Decsi Tamás összeállítású csapat 45-13-as győzelemmel kezdett hétfőn a guatemalaiak ellen, majd szorosabb mérkőzéseken jutott el a döntőig: 

  • előbb 45-43-ra verte a fehéroroszokat, 
  • aztán 45-42-re az irániakat, 
  • az elődöntőben pedig 34-40-ről fordítva 45-44-re az olaszokat.

A döntőben a dél-koreaiakkal csaptak össze a magyarok, de a kilenc asszóból csak egyet sikerült megnyerniük, így az ázsiaiak magabiztosan, 45-22-re nyertek.

A kardozók a magyar küldöttség harmadik érmét szerezték Lipcsében azután, hogy Szatmári pénteken győzött egyéniben, majd szombaton a párbajtőröző Rédli András harmadik lett. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.