Bejutott a 200 méteres gyors döntőjébe Hosszú Katinka

sport
2017 július 25., 14:56
comments 125

Nagyon erős mezőny jött össze a női 200 méteres gyorsúszás elődöntőjére. Hosszú Katinka a második futamban indult, az első elődöntőben az 1500 méter gyorsot óriási főlénnyel behúzó amerikai Katie Ledecky pár perccel később győzelme után simán nyerte (1:54.69-cel), és ő a szerdai döntő legnagyobb esélyese is. 

A második elődöntőt az olasz Federica Pellegrini nyerte (1:55.58), Hosszú a második lett, összesítésben az ötödik legjobb időt úszta, 1:55.98-at. 

A futam után Hosszú is arról beszélt, hogy nagyon erős a mezőny, ezért is izgalmas ez a szám. Úgy érzi, kicsit lassan kezdett, reméli a döntőben majd gyorsabb lesz. 200 gyorson eddigi legjobb eredménye egy ötödik hely volt Kazanyból 200 gyorson, most ennél jobb eredménnyel is elégedett lenne. 

A döntő szerda este lesz majd. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.