Bejutott a 200 méteres gyors döntőjébe Hosszú Katinka

Nagyon erős mezőny jött össze a női 200 méteres gyorsúszás elődöntőjére. Hosszú Katinka a második futamban indult, az első elődöntőben az 1500 méter gyorsot óriási főlénnyel behúzó amerikai Katie Ledecky pár perccel később győzelme után simán nyerte (1:54.69-cel), és ő a szerdai döntő legnagyobb esélyese is. 

A második elődöntőt az olasz Federica Pellegrini nyerte (1:55.58), Hosszú a második lett, összesítésben az ötödik legjobb időt úszta, 1:55.98-at. 

A futam után Hosszú is arról beszélt, hogy nagyon erős a mezőny, ezért is izgalmas ez a szám. Úgy érzi, kicsit lassan kezdett, reméli a döntőben majd gyorsabb lesz. 200 gyorson eddigi legjobb eredménye egy ötödik hely volt Kazanyból 200 gyorson, most ennél jobb eredménnyel is elégedett lenne. 

A döntő szerda este lesz majd. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.